Rada města Prachatice podpořila sto tisíci talentované děti a mládež

10.04.2016 15:32

V rámci dotačního programu výzva č. 2/PODPORA TALENTOVANÝCH DĚTÍ A MLÁDEŽE podpořila Rada města Prachatice 30. března 2016 svým usnesením č. 1165/2016 12 projektů v celkové výši 100 000,- Kč.

Rada města Prachatice podpořila sto tisíci talentované děti a mládež
Foto: old.onlinemodule.eu
Popisek: Prachatice

Rada města vzala na vědomí doporučení komise (ve které byly zastoupeny všechny politické strany a subjekty Zastupitelstva města Prachatice), která se jednotlivými žádostmi zabývala. Rada zároveň odsouhlasila předložené návrhy komise beze změn. Vyřazena byla pouze jedna žádost, která nesplnila podmínku (trvalý pobyt v Prachaticích).

Již opakovaně je vyhlašován dotační titul Podpora talentovaných dětí a mládeže. Cílem i v letošním roce měla být podpora dětí a mládeže v různých oblastech talentu (Talentem rozumíme podporu pro talentované děti a mládež ve všech oblastech – humanitární, přírodovědné, technické, umělecké, sportovní či s všestranným talentem) a přesto i v letošním roce byly přihlášeny projekty na podporu pouze ve sportovní oblasti (pouze v jedné žádosti zaznělo, že jde o talent jak sportovní, tak umělecký).

„Je to tím, že v Prachaticích nemáme talenty v oblastech kultury – zpěváky, hráče, herce, fotografy, malíře, nebo technicky nadané děti, děti a mladé lidi s humanitním, či přírodovědným talentem anebo nemáme rodiče a učitele a trenéry a vedoucí, kteří by si našli čas a napsali projekt, žádost? Nevím. Je to však škoda. Nicméně všechny děti a mladí lidé, kteří byli podpořeni, si to určitě zaslouží a zároveň i jejich rodiče, trenéři, kteří za ně projekt zpracovali. Děkujeme a přejeme hodně úspěchu a rozvoj daného talentu.“

13. března (středa) 2016 pro všechny příjemce dotace z výzvy č. 2/ PODPORA TALENTOVANÝCH DĚTÍ A MLÁDEŽE budou připraveny smlouvy k podpisu v kanceláři administrátora od 8:00 – 18:00 hodin. Na úřad je nutné vzít s sebou razítko organizace, instituce, průkaz totožnosti, číslo účtu ke kontrole a do té doby zajistit doplňující informace požadované od administrátora.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Protidrogová prevence jinak. Do města přijel Revolution train

13:37 Hustopeče: Protidrogová prevence jinak. Do města přijel Revolution train

Od roku 2016 brázdí koleje v Česku, Slovensku a Německu 165 metrů dlouhý obrněný kolos, který ve čtv…