Rokycany: Cyklisté se dočkají dalšího úseku trasy RT3

05.11.2022 19:03 | Tisková zpráva

Mezinárodní cyklotrasa RT3 v části od Klabavy (křížení se silnicí II/2327) k dálničnímu mostu u Rokycan dozná velkých změn. Úsek se promění v cyklostezku a plynule naváže na už existující cyklostezku od dálničního mostu do Rokycan.

Rokycany: Cyklisté se dočkají dalšího úseku trasy RT3
Foto: wikimedia.org
Popisek: Rokycany

Stavební úpravy financuje dobrovolný svazek obcí Horní Berounka, povodí Klabavy za přispění dotace od Plzeňského kraje a Integrovaného regionálního operačního programu - ITI Strategie plzeňské metropolitní oblasti. 

Anketa

Líbil se vám plakát „Putin v pytli na mrtvoly“, který vyvěsil Rakušan?

2%
97%
hlasovalo: 33147 lidí

Součástí stavby je kompletní výměna povrchů a podloží v délce 1,5 kilometru, stavební úpravy se týkají také napojení účelové komunikace na silnice III/2327 u Klabavy a v neposlední řadě dojde k novostavbě stezky pro chodce a cyklisty podél silnice III/2327 v délce 38 metrů.

Díky vzniku cyklostezky se zvýší bezpečnost cyklodopravy pro všechny účastníky, a tím zkvalitní a doplní stávající infrastruktura pro cyklisty v Plzeňském kraji.

Stavební práce s sebou nesou i nepříjemnosti, a to v podobě částečného omezení provozu a později i úplné uzavírky, která skončí v polovině listopadu. Přesný termín se zájemci dozví na tabulích u cyklostezky před začátkem uzavírky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…