Rožnov pod Radhoštěm: Eden Rožnov přivítá první obyvatele již po novém roce

09.12.2018 14:52

Všichni majitelé, kteří si pořídili byty z I. fáze projektu Eden Rožnov, se do svých nových domovů nastěhuji během února 2019. Zároveň se začátkem příštího rok spustí výstavba II. fáze projektu, která v Rožnově pod Radhoštěm nabídne další desítky nových bytů.

Rožnov pod Radhoštěm: Eden Rožnov přivítá první obyvatele již po novém roce
Foto: roznov.cz
Popisek: Náměstí v Rožnově pod Radhoštěm

„Vzhledem k možnosti změnit velkou část vybavení a upravit jednotlivé bytové jednotky dle představ budoucích vlastníků nás nyní čeká období, kdy budeme realizovat 21 individuálních projektů. Každý ze zákazníků má jiné představy i potřeby, kterým se snažíme vycházet vstříc,“ říká Pavel Janků, jednatel společnosti CON CS s.r.o., která je developerem a generálním dodavatelem projektu.

U první etapy, která zahrnuje pět bytových domů a 21 bytových jednotek, je dokončená hrubá stavba a zároveň probíhají práce na zpevněných plochách a koridorech pro pěší. Hotové jsou také střešní konstrukce. V domech probíhají práce na elektroinstalacích, před dokončením jsou montáže rozvodů vody a ústředního topení.

Situace na českém stavební trhu, v oblasti dostupnosti materiálu nebo lidských zdrojů, není v současné době úplně ideální. Manager projektu Eden Rožnov Karel Juřica k tomu uvádí: „I když je momentálně na stavebním trhu nedostatek některých stavebních materiálů a pracovníků, tak jsme se s tím dokázali vypořádat a doposud nedošlo k závažnému zpoždění.“

Byty první etapy se prodaly velmi rychle, druhá etapa stále nabízí zájemcům o bydlení v Rožnově pod Radhoštěm několik volných bytů. „S ukončováním první etapy zároveň připravujeme i výstavbu druhé fáze projektu. Na základě předchozích zkušeností a podle potřeb zákazníků upravujeme některá technická řešení pro II. etapu výstavby, aby následná realizace proběhla co nejlépe,“ říká Jana Křesťanová, obchodní ředitelka projektu Eden Rožnov.

V rámci II. etapy výstavby projektu Eden Rožnov je plánováno postavit 10 bytových komplexů o 3 až 5 podlažích s celkem 76 byty, které budou připraveny k nastěhování na přelomu roku 2019 a 2020.  Součástí každého bytu je buď balkón, venkovní terasa, nebo střešní terasa. Každý byt do 100 m2 bude mít k dispozici jedno parkovací stání, byty nad 100 m2 dvě parkovací stání. Nejlevnější byt o velikosti 1+kk je v nabídce za 1 650 000 Kč a nejdražší byty se prodávají za 3 900 000 Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…