Sokolov: Další komunikace na sídlišti Michal bude opravena

22.10.2022 6:32 | Tisková zpráva

Již brzy budou moci obyvatelé města Sokolova využívat opravenou komunikaci na sídlišti Michal. Jedná se o komunikaci v ul. Slavíčkova.

Sokolov: Další komunikace na sídlišti Michal bude opravena
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Stejně jako většina oprav, tak si i tato vyžádá určitá omezení pro zdejší obyvatele. Jedná se o kompletní výměnu povrchu, kterou budeme realizovat v co možná nejkratším termínu.

Spolupráce od Vás nám pomůže tento termín zkrátit opravdu na minimum. Prosíme Vás, abyste v termínu od 24.10. až 18.11. 2022 nenechávali na této komunikaci stát Vaše automobily. Toto je důležité především v termínu 24.10. až 25.10., kdy bude probíhat frézování celé vozovky. Následovat bude oprava kanalizačních vpustí, obrubníků a dalších zjištěných závad. Dalším důležitým termínem je 8.11 až 18.11, kdy bude probíhat penetrace a pokládka nového povrchu. Tento termín však může být ještě s ohledem na probíhající práce a povětrnostní podmínky upřesněn. Mrzí nás, že Vám realizací této akce způsobíme komplikace, ale doufáme, že opravená komunikace Vám to zcela vynahradí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Město čeká stavebně i dopravně náročné období

7:37 Litoměřice: Město čeká stavebně i dopravně náročné období

Otevřené výkopy, dopravní uzavírky i dočasně neprůjezdná Mrázova ulice bez možnosti napojení na most…