Sokolov: Město upraví lesní porost nad Baníkem

11.10.2022 20:27 | Tisková zpráva

Připravujeme pro Vás úpravu a vyčištění další zelené plochy, kam můžete následně zamířit na procházku či za kouskem přírody. Město Sokolov upraví lesní porost u zahrádek nad areálem Baník.

Sokolov: Město upraví lesní porost nad Baníkem
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Budou odtěženy suché a neperspektivní dřeviny, bude provedena výchovná a zdravotní probírka. Dále dojde k prosvětlení porostu a vyčištění podrostu. V neposlední řadě budou odstraněny vzniklé černé skládky, a to především skládky bioodpadu.

Prosíme do budoucna o udržování čistoty v této lokalitě. Vznik nových skládek bude monitorován a hrozí nemalé pokuty. Pokud se potřebujete zbavit bioodpadu, je možné využít služeb sběrného dvora nebo bioodpad kompostovat na vlastním pozemku. Bioodpad ze zahrad jednak narušuje vzhled lokality, ale také ničí lesní prostředí.

mapa

Práce v této lokalitě budou probíhat od 11. 10. 2022 až do ukončení, což přepokládáme na konci měsíce října. Cesta k zahrádkám zůstane přístupná, ale prosíme, abyste v celé lokalitě (viz zákres) dbali zvýšené opatrnosti. Bude se zde pohybovat těžká technika a hrozí pády stromů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

22:28 Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

Přednáška zaměřená na ochranu před digitálními útoky se uskuteční v kině Dukla Jihlava ve středu 29.…