Sokolov: Starostka navštívila policejní a vojenskou školu

14.01.2019 13:46

Ve čtvrtek 10. ledna se v budově ISŠTE konal další Den otevřených dveří, kde se prezentovaly Vyšší policejní škola a Střední policejní škola Ministerstva vnitra v Praze a Vojenská střední škola Ministerstva obrany v Moravské Třebové.

Sokolov: Starostka navštívila policejní a vojenskou školu
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Školu tento den navštívila také první česká generálka Lenka Šmerdová, která se zde setkala se starostkou Sokolova Renatou Oulehlovou, náměstkem hejtmanky Petrem Kubisem, krajským radním pro oblast školství Jaroslavem Bradáčem, ředitelem ISŠTE Pavlem Janusem, nebo ředitelem policejní školy plukovníkem Zdeňkem Jedličkou. Další Den otevřených dveří se koná 30. ledna.

Vojenská škola otevírá na své pobočce v Sokolově nový studijní obor Strojírenství. Studenti tak mohou pro příští školní rok vybírat moderní obory Vojenské lyceum, Strojírenství a Elektrotechniku. Stejně jako policejní škola sídlí v Integrované střední škole technické a ekonomické. Ta v příštím školním roce otevře novou třídu v počtu 26 žáků, s oborem Bezpečnostně právní činnost. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…