Sokolov: Ve městě bylo otevřeno nové hřiště

12.10.2022 19:53 | Tisková zpráva

Připravili jsme pro vás nové dětské hřiště v ulici Mánesova. Hřiště se nachází na oploceném pozemku v blízkosti Gymnázia, základní a mateřské školy Mánesova, s.r.o.

Sokolov: Ve městě bylo otevřeno nové hřiště
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Abyste si mohli nové hřiště vyzkoušet ještě v letošním roce, rozhodli jsme se ho již zpřístupnit veřejnosti. Hřiště bude otevřeno do konce října a to vždy v době od 09:00 do 19:00 hodin.

Realizaci hřiště provedly společnosti Gartensta plus s.r.o. a Hřiště pod Květinou s.r.o. Nemalou mírou k novému hřišti přispěla i společnost SOTES Sokolov spol. s r. o., která se postarala o terénní úpravy. Hřiště je určeno pro všechny věkové kategorie. Své království zde najdou děti nejmenších věkových kategorií, ale i děti ve školním věku. Součástí je dále i workoutové hřiště. A na co se konkrétně můžete těšit? Připravena je tu pro Vás 19metrová lanovka, akátové přírodní herní prvky, herní hrátky s pískem a mnoho dalšího. Samozřejmostí jsou lavičky a koše. Příští rok ještě plánujeme hřiště vylepšit o živý plot.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

19:06 Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

Městská knihovna Jablonec nad Nisou, p. o., uspěla v dotačním programu Veřejné informační služby kni…