Šternberk: Rozloučení se sezónou venkovských trhů bude ve velkém stylu

04.10.2017 13:00

Srdečně vás zveme na poslední letošní Venkovské trhy Šternberk. Poslední trhy budou ještě v duchu babího léta, vinobraní, dýní a dalších plodů a radostí a krás nadcházejícího podzimu. Těšit se můžete na kvalitní pečivo, uzeniny, sýry, kávu, víno, mošty, koření, maso a spousty dalších dobrot, burčák, dýně a regionální zeleninu a doplňky související s venkovským způsobem života.

Šternberk: Rozloučení se sezónou venkovských trhů bude ve velkém stylu
Foto: wikimedia.org/Miloš Hlávka
Popisek: Šternberk

K poslechu zahraje kapela TUČÉŇÁCI z Tučína na Přerovsku, která rozhodně není na našich trzích nováčkem a už v uplynulých letech sklízela velký úspěch.

A protože jsou toto trhy poslední, rozloučíme se s nimi jak se patří a na všechny z vás, příznivce trhů, se moc těšíme!

Výborná spolupráce města Šternberka a Automotoklubu ECCE HOMO Šternberk přivedla organizátory na myšlenku udělat letos společné rozloučení – rozloučení se sezónou trhů a zároveň i s motoristickou sezónou 2017. V rámci posledních letošních Venkovských trhů proběhne také prezentace jezdců domácího Automotoklubu Ecce Homo Šternberk v ÚAMK. Budete mít možnost vidět vozy našich jezdců i závodníky samotné, kteří pro Vás a Vaše děti budou mít připraveny podpisové karty, plakáty a můžete se se svými favority vyfotit.

Ze šternberských jezdců se můžete setkat s novopečeným mistrem České republiky ve své kategorii Lukášem Tomečkem, který na náměstí přiveze svoje závodní náčiní VW Golf I GTI Oettinger, jeho bývalý vůz předvede další domácí jezdec Petr Kůs, oba ze stáje Tomeček motorsport, uvidíme i nováčka v závodním prostředí, šternberského podnikatele a člena pořadatelského sboru AMK Ecce Homo Lukáše Malíka s vozem Opel Astra OPC.

Symbolické rozloučení se závodní sezonou

Na šternberském náměstí budeme mít možnost vidět i "závodní stáj" z nedalekého Štěpánova, která představí velmi atraktivní vozy, např. Demon Car Zdeňka Kráčmara nebo krásnou zelenobílou Normu Zdeňka Chudoby.

Jedním z nejočekávanějších vozů bude na náměstí Ligier ze stáje Trnka Racing. Vůz a především jezdec předvedli v letošní sezóně skvělé výkony v rámci mistrovství Evropy. Jeden z nejrychlejších evropských jezdců Petr Trnka se taktéž zúčastní prezentace závodníků hájících barvy šternberského AMK Ecce Homo na Hlavním náměstí.

A to není vše, sejde se jich mnohem víc. Určitě se za námi přijďte podívat, budeme se na Vás těšit! Nenechte si ujít symbolické rozloučení našich jezdců s letošní závodní sezonou na šternberském náměstí při tradiční akci venkovské trhy.

Říjnovými trhy sice končíme tuto sezónu, ale rozhodně nekončíme s trhy a už se nyní vymýšlí a připravuje další ročník – rok 2018! Jednotlivé prodejce, kteří se budou účastnit našich trhů, budeme jako vždy postupně představovat na profilu Venkovských trhů Šternberk na facebooku. Více informací ZDE a ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Ukrajina

Dobrý den, co si myslíte o novém mobilizačním zákonu na Ukrajině? A měli bychom ,,vyhostit" Ukrajince, kterých se to týká? Mně to přijde nehumánní, Češi v minulosti (např. za okupace) taky ve velkém emigrovali a podle všeho se ani teď nehrnou do armády, a to nejsme ve válce. Ani já bych do války své...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český Krumlov: Lazebnický most je otevřen i pro dopravu

16:09 Český Krumlov: Lazebnický most je otevřen i pro dopravu

Minimálně dalších 70 let bude sloužit Lazebnický most, který propojuje centrum Českého Krumlova. Mos…