ŠumpeRUN hlásí poslední volná místa

09.08.2020 11:07

Běžecký závod historickým centrem města Šumperka proběhne druhou zářijovou neděli. Na závodníky čeká tříkolový desetikilometrový hlavní závod, ale i štafetový závod pro tříčlenná mužstva. Na své si přijdou také děti všeho věku. Registrace do závodu jsou stále otevřeny. Protože se závod uskuteční přímo v ulicích města, pojí se s jeho pořádáním i určitá dopravní omezení.

ŠumpeRUN hlásí poslední volná místa
Foto: Archiv autora
Popisek: Šumperk, pohled z radniční věžě

Druhý ŠumpeRUN se koná v náhradním termínu v neděli 13. září. „Z původního červnového termínu jsme závod kvůli ‚koronavirovým‘ opatřením přesunuli na září, výhodou by ale mohlo být příjemnější počasí. V původním červnovém termínu bylo nakonec dusno a pršelo,“ říká Jan Kostecký z organizačního týmu. Na startovní listině se stále najdou volná místa, ale i tak by zájemci neměli příliš otálet, kapacita závodu se může brzy naplnit. „V rámci startovného dostanou všichni zájemci mimo jiné finišerskou medaili a také originální běžecké ponožky s logem ŠumpeRUN,“ dodává Kostecký. Přihlášku zájemci najdou ZDE.

Anketa

Je pro vás podstatné, koho ve volbách podporují umělci a jiné známé osobnosti?

1%
97%
hlasovalo: 19615 lidí

„Podobně jako loni chystáme na druhou polovinu srpna spolu s partnerem závodu, firmou Andrle Sport, speciální trénink pro všechny zájemce z řad závodníků pod vedením zkušených trenérů,“ říká Michal Kleštinec ze skupiny organizátorů a dodává, že pro aktuální informace a termíny je dobré sledovat i facebookové stránky ŠumpeRUNu.

Organizátoři připravují rovněž další proběhnutí trasy pro všechny, kteří si chtějí nanečisto vyzkoušet trať ŠumpeRUNu. „Nadále je také možné přispět na dobrou věc a v rámci registrace na závod poskytnout libovolnou částku, jež pak poputuje Dětskému klíči Šumperk,“ podotýká další z organizátorů Antonín Linet. Součástí závodů budou vedle hlavního běhu závody pro děti a štafety. Štafetové týmy budou tříčlenné – mužské, ženské a smíšené, každý člen poběží jedno kolo v rámci hlavního tříkolového závodu.

ŠumpeRUN zároveň hledá dobrovolníky, kteří by pomohli v den závodu přímo na trati, v zázemí závodu, v prostoru startu a cíle a podobně, zájemci se mohou přihlásit ZDE. Za odměnu dostanou dobrovolníci originální funkční ponožky s motivem ŠumpeRUNu, jídlo, pití a nezapomenutelný zážitek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…