Šumperk: Zaregistrujte se do závodu ŠumpeRUN

26.07.2021 9:28

Registrace do třetího ročníku běžeckého závodu pro širokou veřejnost historickým centrem města s názvem ŠumpeRUN, který se uskuteční v neděli 12. září, stále probíhají. Ti, kteří se chtějí zúčastnit, by tak neměli váhat a měli by se na webových stránkách www.sumperun.cz zaregistrovat.

Šumperk: Zaregistrujte se do závodu ŠumpeRUN
Foto: Archiv autora
Popisek: Šumperk, pohled z radniční věžě

Trať dlouhou 3,33 kilometru si závodníci opět zaběhnou třikrát, a zdolají tak celkem deset kilometrů. Součástí budou i štafetové závody tříčlenných týmů a závody dětí (děti se budou registrovat v den závodu na místě). V době uzávěrky zpravodaje již startovní listina zahrnovala téměř dvě stovky závodníků, a byla tak skoro z poloviny zaplněná. Pořadatelé rovněž zvou fanoušky a příznivce sportu k podpoře závodníků a vytvoření skvělé atmosféry stejně jako v minulých ročnících.

S pořádáním závodu budou opět spojená jistá dopravní omezení. Parkování bude omezeno zejména na náměstí Míru a v ulicích Kladské, 17. listopadu, Okružní, Terezínské a Kozinově. Pořadatelé předem všem děkují za vstřícnost a pochopení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…