Třebíč: Městské srpnové akce budou v komornějším stylu

09.08.2020 18:38

Aktuální epidemiologická situace a prognózy pro následující týdny ukazují, že opatření v podobě omezeného počtu účastníků kulturních a společenských akcí ještě nějaký čas potrvají. Představitelé města situaci důkladně zvážili a snaží se co nejvíce minimalizovat rizika pro občany. Proto se letošní ročník Slavností tří kápí ruší.

Třebíč: Městské srpnové akce budou v komornějším stylu
Foto: rep
Popisek: Třebíč

„Velmi dlouho jsme nad situací diskutovali a zrušené slavnosti nás velmi mrzí, protože mají každoročně obrovský počet návštěvníků a jsou velmi oblíbené. Bezpečí našich občanů je ale přednější,“ popsal rozhodování starosta Třebíče Pavel Pacal.

Městské slavnosti Třebíč

Městské kulturní středisko připravilo ve stejném termínu třídenní Městské slavnosti Třebíč, které budou menší než tradiční Slavnosti tří kápí a budou tak lépe odpovídat současným hygienickým podmínkám.

plakát

„V programu Městských slavností využijeme některé z dohodnutých účinkujících a pevně věříme, že Třebíčané situaci pochopí a i v náhradním komornějším programu si najdou to svoje,“ uvedla ředitelka kultury v Třebíči Jaromíra Hanáčková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…