Třebíč: Na Hrádku přibyly vyhlídkové objekty

14.04.2023 10:23 | Tisková zpráva

Na Hrádku přibyly vyhlídkové objekty v podobě tří nedokončených dřevěných kruhů. Ty budou sloužit nejenom jako fotopointy, ale také jako lavičky, lehátka a odpočinková místa s výhledem na zajímavá místa v Třebíči.

Třebíč: Na Hrádku přibyly vyhlídkové objekty
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Průhledem si lidé mohou vyfotit Baziliku sv. Prokopa, Městskou věž nebo jejkovský kostel. Jakmile bude příznivé počasí, kruhy dostanou ještě finální nátěr a laťování pro pohodlné sezení a v okolí budou provedeny terénní úpravy a osetí trávou.

třebíč

Revitalizace Hrádku bude dokončena letos na podzim. Lidé se kromě doplnění aleje, ovocného sadu, bylinkových záhonů a květnatých luk a nových stromů a keřů mohou těšit také na nový domek se zázemím a veřejnými toaletami pro pořadatele různých společenských akcí, veřejný gril s posezením a další novinky, které zpříjemní pobyt v krásném městském parku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

22:28 Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

Přednáška zaměřená na ochranu před digitálními útoky se uskuteční v kině Dukla Jihlava ve středu 29.…