Uherské Hradiště otevřelo špičkový skatepark

29.06.2021 6:32

Od loňského léta, kdy začaly první přípravné práce, vyhlíželi příznivci skateboardingu a příbuzných sportů, kdy budou moci svůj skateboard, brusle, BMX kolo nebo koloběžku vyzkoušet ve zbrusu novém skateparku v Uherském Hradišti. Areál za více než 9 milionů korun město otevřelo v pátek 25. června.

Uherské Hradiště otevřelo špičkový skatepark
Foto: Uherské Hradiště
Popisek: Uherské Hradiště

Nový skatepark s dominantní bazénovou částí a 10 překážkami vyrostl v okrajové části areálu aquaparku. Místo nebylo vybráno náhodně, nachází se v těsné blízkosti dalších sportovišť města.

Anketa

Vadí vám Zemanův výrok, že transsexuálové jsou mu odporní?

3%
95%
hlasovalo: 20999 lidí

„Záměrem města bylo vystavět vysoce kvalitní, moderní a bezpečný skatepark, který nebude vyžadovat nákladnou údržbu nebo časté opravy,“ potvrdil starosta města Stanislav Blaha.

A nejde přitom pouze o prostor pro jízdu na skateboardu, ale o multifunkční zařízení umožňující provozování dalších moderních sportů a volnočasových aktivit: jízdu na koloběžkách, BMX kolech či na kolečkových a in-line bruslích.

Areál skateparku má plochu 1420 m2 a obsahuje všechny potřebné prvky zachycující poslední trendy skateboardu. V ploše parku je streetová část a hlavně dominantní bazénová část. Skatepark je dále doplněn sjezdy, opěrnými zídkami, lavičkami a bezpečnostním zábradlím na vybraných místech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…