Ústí nad Labem: Akce Čisté město pokračuje

20.03.2023 16:03 | Tisková zpráva

Strážnici v rámci akce dohlížejí na dodržování čistoty na veřejných prostranstvích. Odklizení a odvoz těchto odpadků zajišťují alternativně odsouzení, kteří si svůj trest odpykávají u MP Ústí nad Labem.

Ústí nad Labem: Akce Čisté město pokračuje
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Většinou se jedná o skrytá a těžko dostupná místa, na které hlídky náhodně narazí při své kontrolní činnosti.  Jsou to např. menší černé skládky a nepořádek, který se objevil po zimním období, obzvlášť místa, kde přes zimu přebývali bezdomovci.

Poslední takový úklid proběhl v lokalitě Důlce, kde bylo odsouzenými uklizeno a odvezeno na skládku plné nákladní vozidlo. Akce zaměřené na čistotu města budou pokračovat i nadále. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…