Ústí nad Labem: Akční plán strategie rozvoje podpoří projektové záměry

25.01.2018 9:16

Akční plán Strategie rozvoje města 2015-2020 pro rok 2018 schválila rada města. Plán představuje seznam projektových záměrů, které byly vyhodnoceny jako vhodné k realizaci v roce 2018.

Ústí nad Labem: Akční plán strategie rozvoje podpoří projektové záměry
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

V rámci akčního plánu je pro projektové záměry hledána finanční a politická podpora. Výběr projektových záměrů byl uskutečněn na podkladě např. hodnocení veřejnosti, poradních orgánů rady města a odborníků v oblastech, na které se zaměřují podané projektové záměry.

U projektových záměrů, které nejsou podpořeny z rozpočtu města pro rok 2018, je doporučeno zařadit tyto projekty do rozpočtu města pro rok 2019. Akční plán je nutné vnímat v rovině možného zapojení veřejnosti do rozhodování o směřování finančních prostředků k podpoře projektů se strategickým rozměrem, neboť na takové projekty je upínána primární pozornost při sestavování akčního plánu.

V souladu s akčním plánem budou např. realizovány akce: rekonstrukce křižovatky Tovární x Hrbovická x Majakovského, venkovní areál Plavecké haly Klíše, multifunkční sportovní centrum, optimalizace a zefektivnění míst kontejnerového stání a další. Akční plán 2018 je uveřejněn ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…