Ústí nad Labem: Komikovi Danielu Ferencovi poděkovali představitelé města

14.05.2019 20:32

Daniela Ference, úspěšného čtyřiadvacetiletého baviče přijal náměstek primátora Tomáš Vlach a městská radní Eva Fialová. Poděkovali mu za reprezentaci města.

Ústí nad Labem: Komikovi Danielu Ferencovi poděkovali představitelé města
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

„Děkujeme vám za to, co jste dokázal a jak reprezentujete město.  Váš příběh může být inspirací i pro další lidi z romské komunity,“ uvedl Tomáš Vlach.

Daniel Ferenc pochází ze smíšené romsko-české rodiny. Prošel si složitým obdobím, ale nakonec našel společenské uplatnění. U širší veřejnosti se proslavil zejména svými stand-upy, komickými výstupy před publikem. Zatímco většina komiků buduje svou dráhu i déle než tři roky, on už dva měsíce po konkurzu stál před kamerami ve speciálním stand-up pořadu Comedy Club.

Jeho stand-upy se zaměřují na téma soužití Romů s většinovou společností. Tímto způsobem otupuje hrany a odbourává bariéry mezi lidmi v naší společnosti. Daniel pravidelně vystupuje v televizi na stanici Prima Comedy Central. V Ústí nad Labem vystoupí v Pivovarské šenkovně 28. května od 19.00 hodin.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Poučení i zábavu nabídl program pátečního Dne země v Komenského sadech

7:37 Ostrava: Poučení i zábavu nabídl program pátečního Dne země v Komenského sadech

Den Země, tradiční environmentální akce, nabídnul v pátek 19. dubna v Komenského sadech bohatý progr…