Ústí nad Labem: Primátorka řešila s vedením městské policie problematická témata města

17.04.2018 10:48

Primátorka města Věra Nechybová se zúčastnila porady všech velitelů okrsků městské policie. Probírali společně témata, se kterými se primátorka potýká při stížnostech obyvatel města.

Ústí nad Labem: Primátorka řešila s vedením městské policie problematická témata města
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

„Jsme tu proto, abychom si znovu řekli, na co si občané poukazují a společně jejich prosby vyslyšeli a snažili se v rámci zákona vyjít vstříc slušným pracujícím obyvatelům. Vím, že je vaše práce velmi obtížná, vidím vás na přechodech, v centru města, vím, že jste první, koho naši občané volají o pomoc. Proto jsme se za poslední dobu snažili zlepšit nejen vaše vybavení, ale také vaše zázemí,“ řekla primátorka Věra Nechybová. Společně byla otevřena problematická témata práce s bezdomovci, znečišťování veřejného prostranství i černých skládek, kouření na zastávkách i požívání alkoholu na veřejném prostranství. „Věřím, že se nám podaří i přes legislativní omezení doplnit stav strážníků a zaměříme se znovu a znovu na intenzivní boj s mnoha nežádoucími jevy v našem městě,“ doplnil Pavel Bakule, ředitel Městské policie Ústí nad Labem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…