V Liberci budou opět štěkat služební psi

16.04.2018 17:32

Městská policie Liberec a Kynologický klub Liberec-Pavlovice si dovolují pozvat nejen všechny příznivce kynologie k návštěvě celostátní soutěže služebních psů „VELKÁ CENA MĚSTSKÉ POLICIE LIBEREC“.

V Liberci budou opět štěkat služební psi
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

13. ročník, který je pod záštitou primátora Statutárního města Liberec pana Tibora Batthyányho, se uskuteční v sobotu 21. dubna 2017 od 9,00 hod. v areálu kynologického klubu, Liberec 12, ul. Na Mlýnku (za OC Kaufland).

Kynologická soutěž je pořádána ve spolupráci s Centrem vojenské kynologie Armády ČR Chotyně, Vazební věznicí Liberec, firmou Krmiva Liberec a Nativia s.r.o. Jedná se o obranářskou soutěž pro příslušníky všech ozbrojených složek, ale i členy kynologických klubů, která má za úkol prověřit připravenost služebních psů do služby. Všechny cviky jsou připraveny tak, aby simulovaly situace, se kterými se psovod a jeho služební pes může setkat v praxi při zákroku proti pachateli.

Návštěvníci akce budou mít jedinečnou možnost být přítomni všem prováděným disciplínám - pejsky z veterinárních důvodů ale ponechte tentokrát doma. Vstupné je zdarma.

Mediálním partnerem soutěže je TÝDENÍK POLICIE.

Informace ZDE nebo ZDE. Do areálu se lze dopravit MHD BUS č. 12 - zastávka Kaufland nebo č. 14 - zastávka Polní, dále značeno směrovkami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…