Valašské Meziříčí: Sportuj! ve Valmezu letos poprvé

05.09.2021 15:20 | Tisková zpráva

Zářijové Dny města Valašské Meziříčí nabídnou kromě tradičních akcí i pár nových formátů. Jedním z nich je prezentace místních sportovních klubů pod názvem Sportuj!, která se uskuteční druhou sobotu v září od 9:00 do 16:00.

Valašské Meziříčí: Sportuj! ve Valmezu letos poprvé
Foto: Redakce
Popisek: Náměstí ve Valašském Meziříčí

Atletika, basketbal, biatlon, karate, gymnastika, tenis, ale třeba i běh na kolečkových lyžích – to je výčet jen některých sportů, které si děti budou moci v rámci akce Sportuj! v sobotu 11. září na Letním stadionu TJ Valašské Meziříčí vyzkoušet.

„Tato celodenní sportovní akce má pomoci rodičům i dětem vybrat ideální sport. Na naši výzvu odpověděly téměř všechny sportovní kluby a oddíly z Valašského Meziříčí a nabídka bude tedy opravdu pestrá. Děti si budou moci každý sport důkladně zkusit a poté se rozhodnou, co by je bavilo nejvíc,“ představila novinku letošních Dnů města místostarostka Zdislava Odstrčilová.

Návštěvníky čeká i pár překvapení. „Speciálním dopoledním hostem bude David Rozehnal, dlouholetý reprezentační fotbalový obránce a bronzový medailista z Mistrovství Evropy 2004. Setkání s ním by si děti neměly nechat ujít,“ prozradila další náplň sportovního dne místostarostka.

Po celý den budou mít navíc rodiče možnost nechat zdarma provést profesionální analýzu sportovních předpokladů svých dětí od odborné firmy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Město prochází jarní očistou, následovat bude blokové čistění

7:37 Vsetín: Město prochází jarní očistou, následovat bude blokové čistění

Mechanismy Technických služeb (TS) města Vsetína již uklízí cesty a chodníky po skončené zimě. V úte…