Varnsdorf: Mezinárodní závod Tour de Feminin omezí dopravu ve městě

09.07.2021 14:27

Ve dnech 8. až 11. července 2021 pořádá zapsaný spolek Mandavan ze Studánky další ročník mezinárodního etapového cyklistického závodu žen Škoda Auto Tour Tour de Feminin – Memoriál Šárky Peškové.

Varnsdorf: Mezinárodní závod Tour de Feminin omezí dopravu ve městě
Foto: varnsdorf.cz
Popisek: Varnsdorf

Závod Tour de Feminin patří mezi rodinné stříbro Ústeckého kraje. Do letošní 33. ročníku, je po loňském roční pouze, přihlášeno 195 závodnic z 24 národních a sportovních týmů, téměř z celého světa. Jedná se o týmy ze Španělska, Velké Británie, Norska, Holandska, Kanady, Čech, Slovenska, Slovinska, Belgie, Německa, Francie, Polska a Maďarska.

Během závodu čeká závodnice čeká 340,6 km velmi náročných 3 etap a časovky na tratích v Českém Švýcarsku a Šluknovsku. Letošní ročník (a doufejme i další) se koná pod záštitou firmy Škoda Auto.

Dopravní omezení ve Varnsdorfu

V letošní roce se omezení ve městě týká pouze poslední 4. etapa – neděle 11. července 2021

Dopolední start etapy - na náměstí E. Beneše v 10:00 hod. – peloton vyjíždí ulicemi Národní, Střední, Kmochovu, přes kruhový objezd u Lidlu a dále ulicemi Pražská, Čs. letců, Výpadová a kolem zahrádek a restaurace Fontána na ulici Plzeňskou do Dolního Podluží. Závodnice pojedou společně v pelotonu pomalou jízdou až k odbočce na koupaliště u Ria, kde je tzv. O km a začíná vlastní závod.

Po dobu průjezdu kolony jsou výše uvedené ulice zcela uzavřeny pro provoz!

Před vlastním závodem bude v 9:55 hod. provedeno zahřívací kolo vedoucí z náměstí po ulici Národní k věžičce, po Otáhalově ulici na Poštovní a Legií zpět na nám. E. Beneše na místo startu.

Děkujeme za spolupráci, omlouváme se za drobné dopravní komplikace a současně Vás zveme na tento, u nás výjimečný, závod.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…