Varnsdorf: Veřejné projednání návrhu nového územního plánu města

04.03.2022 7:29 | Tisková zpráva

V úterý 29. března 2022 od 15.00 hodin se v sále Lidové zahrady Varnsdorf v ulici Karlova č. p. 702 bude konat veřejné projednání návrhu územního plánu podle §52 stavebního zákona (spolu s vyhodnocením jeho vlivů na udržitelný rozvoj území).

Varnsdorf: Veřejné projednání návrhu nového územního plánu města
Foto: varnsdorf.cz
Popisek: Varnsdorf

Tento krok je posledním v průběhu celého procesu pořizování, následovat bude schválení návrhu územního plánu zastupitelstvem města a jeho vydání. Návrh územního plánu je zveřejněn veřejnou vyhláškou od 8. kalendářního týdne (21. až 25. února) na úřední desce MěÚ Varnsdorf. Nahlížet do návrhu, s ohledem na značný rozsah textové i grafické části, je možné přes webové stránky města níže nebo osobně v budově úřadu v kanceláři územního plánování.

Písemné připomínky a námitky k návrhu územního plánu bude možné podávat ve lhůtě 7 dní po konání veřejného projednání, tedy do 5. dubna 2022, na formuláři, který bude zároveň přílohou veřejné vyhlášky. Vyzýváme proto občany, zejména pak ty, kteří uplatnili v průběhu pořizování územního plánu požadavky, aby se s tímto materiálem seznámili.

V případě jakýchkoliv dotazů a upřesňujících informací se můžete obracet na MěÚ Varnsdorf, Stavební odbor, Úřad územního plánování, nám. E. Beneše 470 – Ing. Václav Nechvíle, Ing. Bc. Zuzana Jindřichová, tel.: 417 545 186.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…