Varnsdorf obnoví jednání s Krajskou zdravotní, a.s. ve věci zdravotní péče

24.01.2020 21:49

Rada města Varnsdorf se na svém 30. zasedání ve čtvrtek 23. ledna 2020 zabývala dopisem od Krajské zdravotní, a.s., která má zájem obnovit jednání s městem Varnsdorf a městskou nemocnicí.

Varnsdorf obnoví jednání s Krajskou zdravotní, a.s. ve věci zdravotní péče
Foto: varnsdorf.cz
Popisek: Varnsdorf

Vzhledem k tomu, že má město Varnsdorf od 9. ledna 2020 kompletně nové vedení, které nebylo součástí předchozích jednání, rozhodla Rada města Varnsdorf pozvat zástupce Krajské zdravotní, a.s. na nejbližší zasedání Rady města Varnsdorf, které proběhne ve středu 5. února 2020. Pozván bude také ředitel Nemocnice Varnsdorf Václav Jára.

„Na další zasedání rady pozveme zástupce Krajské zdravotní, a.s. a také ředitele místní nemocnice. Chceme si je všechny vyslechnout a podle toho se budou odvíjet další jednání,“ řekl po zasedání rady starosta města Roland Solloch.

„Chceme se připojit k ostatním obcím Šluknovského výběžku a vystupovat při řešení zdravotní péče jednotně. Na tom jsme se shodli při jednání se zástupci samospráv v pondělí. Na předchozích jednáních jsme ale nebyli a potřebujeme zjistit, jaká je situace. To z jednoho dopisu nelze zjistit, proto zástupce Krajské zdravotní, a.s. pozveme na další jednání rady města,“ doplnil místostarosta města Jiří Sucharda.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

13:37 Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

Jednou z letošních investic do školských zařízení v Aši budou stavební úpravy hygienických zařízení …