Velká cena cestovního ruchu 2014/2015 míří opět do Karlových Varů

19.01.2015 11:40

Vyhlašování výsledků Velké ceny cestovního ruchu 2014/2015 v rámci veletrhu GO&Regiontour bylo úspěšné i pro INFOCENTRUM MĚSTA Karlovy Vary, o.p.s.

Velká cena cestovního ruchu 2014/2015 míří opět do Karlových Varů
Foto: Hana Čechová
Popisek: Karlovy Vary, pohled na město z výšky

Na závěr prvního dne veletrhů GO&REGIONTOUR v Brně byla slavnostně předána ocenění v osmém ročníku soutěže Velká cena cestovního ruchu. Odborná porota ocenila výjimečné projekty v kategoriích Nejlepší jednotná kampaň, Nejlepší turistický produkt, Nejlepší elektronická komunikace, Nejlepší lázeňský a wellness balíček a Nejlepší golfový balíček. Na základě hlasování široké veřejnosti pak byli vyhlášeni vítězové v kategorii Nejlepší cestovní kancelář. Soutěž Velká cena cestovního ruchu 2014/2015 tradičně vyhlásily společnosti Veletrhy Brno a C.O.T. media s cílem přispět ke zkvalitnění nabídky a služeb v cestovním ruchu České republiky.

„Novinkou letošního ročníku byla inovace někdejší kategorie Nejlepší turistický portál. Škála hodnocených projektů byla rozšířena o celou řadu dalších prostředků on-line komunikace a název byl změněn na Nejlepší elektronická komunikace,“ popisuje posun soutěže jednatelka společnosti C.O.T. media Eva Frindtová.

A právě jako nejlepší elektronická komunikace 2014/2015 byl vyhodnocen soubor aktivit INFOCENTRA MĚSTA Karlovy Vary, a to počínaje webem www.karlovyvary.cz, prací na sociálních sítích, provozem mobilních aplikací až po marketingové aktivity ve formě PPC (pay-per-click) kampaní.  Po loňském prvním místě v kategorii nejlepší turistický portál byl tak potvrzen postup INFOCENTRA ve správnosti zvolených komunikačních prostředků.

Ocenění převzali z rukou ministryně pro místní rozvoj Karly Šlechtové ředitelka INFOCENTRA Jitka Ettler Štěpánková a primátor města Petr Kulhánek.

Pořadí kategorie „Nejlepší elektronická komunikace“

1. místo: INFOCENTRUM MĚSTA KARLOVY VARY
za Elektronickou propagaci města Karlovy Vary

2. místo: DESTINAČNÍ SPOLEČNOST VÝCHODNÍ ČECHY
za vychodni-cechy.info

3. místo: STATUTÁRNÍ MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE
za InBudějovice

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: karlovyvary.cz

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…