Velká fotosoutěž města Zlína - jaro, léto, podzim, zima

12.02.2013 10:55

Čtyři roční období ve Zlíně - to je téma nové fotosoutěže, kterou vyhlašuje statutární město Zlín. Akce, pořádaná pod záštitou primátora města Miroslava Adámka, bude probíhat od 1. února 2013 do 31. ledna 2014.

Velká fotosoutěž města Zlína - jaro, léto, podzim, zima
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

"Své snímky může přihlásit každý, kdo má fotografování jako koníčka, tedy jak amatéři, tak profesionálové," uvedl primátor Miroslav Adámek a dodal: "Věřím, že vedle profesionální kvality fotografa a jeho techniky hraje svoji roli i samotný vztah k tomu, co dotyčný fotí. A právě snímky těch, kteří Zlín znají a dovedou vycítit, kdy a kde lze pořídit výjimečný záběr, jsou těmi momentkami, na které se já osobně těším nejvíc."

Soutěž je vypsána pro čtyři kategorie: Jaro, Léto, Podzim, Zima. Každý z účastníků může poskytnout maximálně 3 fotografie vážící se k jednomu ročnímu období. K momentkám, z nichž musí být zřejmé, že byly pořízeny ve Zlíně, je třeba připojit popisky zobrazeného místa. Snímky je nuté dodat v digitální podobě v tiskovém rozlišení minimálně 300 dpi, rozměr A4 (210x297 mm).

Fotografie, ať už černobílé či barevné, lze spolu s vyplněným a podepsaným kupónem doručit osobně na Městské informační a turistické středisko ve Zlíně nebo zaslat v obálce označené "FOTOSOUTĚŽ" na adresu Magistrát města Zlína, Irena Orságová, nám. Míru 12, 761 40, popř. na e-mail: irenaorsagova@zlin.eu.

V únoru příštího roku bude přihlášené fotografie posuzovat odborná porota, která vybere čtyři vítězné snímky, v každé kategorii jeden, a také vítěznou fotografii za všechny kategorie. Výherce v každé kategorii obdrží věcný dar a vybrané fotografie budou použity ve zlínských propagačních tiskovinách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zlin.eu

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

10:28 Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

V pátek 3. května se slavnostně otevře nové vlakové nádraží včetně budovy dopravního terminálu. Zatí…