Vlašim v textilní tvorbě

04.02.2018 20:04

Podblanický patchworkový klub, z.s. ve spolupráci s městem Vlašim, Muzeem Podblanicka, p.o. a z.s. Deky z lásky vyhlašuje výtvarnou soutěž na téma "700 let města Vlašimi.

Vlašim v textilní tvorbě
Foto: Vlašim
Popisek: Vlašim

Pro účast v soutěži musí výtvarné dílo splňovat tyto podmínky: Musí být vytvořeno z textilního materiálu, vyrobeno pomocí techniky – Patchwork, pletení, háčkování, textilní koláž, tkaní či další textilní techniky a rozměry prací mohou být min. 20x30 cm až max. 60x80 cm.

Soutěžní práce můžete tvořit do 7.5.2018, kdy proběhne 1.uzávěrka. Poté budou tyto práce zveřejněny na www.mesto-vlasim.cz, 2. uzávěrka soutěže bude 7.9.2018. Následně od 10.9.2018 do 10.11.2018 spustíme hlasování na webu.

Prezentace prací – soutěžní práce budou vystaveny na zámku v Muzeu Podblanicka na výstavě patchworku ve dnech 11.10.-23.11.2018 a bude hodnocena hlasováním návštěvníků výstavy.

Každý soutěžící obdrží drobný dárek a pro vítěze obou soutěží budou připraveny hodnotné ceny.

Po ukončení hlasování budou vyhlášeni vítězové soutěže. Všechny soutěžní práce, jejichž autoři dají souhlas, budou vydraženy na dernisáži 22.11.2018. Výtěžek dražby půjde ve prospěch z.s. Deky z lásky a bude sloužit k nákupu materiálu na deky pro těžce nemocné a vážně postižené děti.

Další podmínky soutěže: každá soutěžní práce musí odpovídat zásadám autorského zákona; musí mít svou vlastní přihlášku (počet přihlášených prací není omezen) a podáním přihlášky autor souhlasí se zveřejněním osobních údajů; musí být uzpůsobena pro vystavení na panelu (tj. na zadní straně musí být našitý 8 cm široký tunel na zavěšení); musí být na zadní straně opatřena vizitkou (jméno, příjmení, adresa); při nedodržení podmínek si organizátor vyhrazuje právo soutěžní práci odmítnout či nevystavit

Přihlášku lze poslat mailem na adresu dagmar@hulmak.cz, poštou na adresu Podblanický patchworkový klub, z.s., Žižkovo nám.267, 258 01 Vlašim nebo předat osobně v obchodě Patchwork na Žižkově náměstí 267 ve Vlašimi.

Přihláška je ke stažení ZDE nebo ji lze vyzvednout v obchodě Patchwork na Žižkově náměstí 267 ve Vlašimi.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Za Žateckým pokladem

16:31 Žatec: Za Žateckým pokladem

Regionální muzeum nabízí zábavu i dobrodružství v nové aplikaci.