Vsetín: Mateřinka Trávníky slaví šedesátku

05.02.2018 8:37

Sluníčka, Motýlci a Berušky z mateřinky na Trávníkách zahájili ve čtvrtek 1. února písničkami a básničkami vernisáž výtvarných prací uspořádanou k 60. výročí založení mateřské školy Trávníky.

Vsetín: Mateřinka Trávníky slaví šedesátku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Výstava s názvem Rok v naší mateřské škole aneb na Trávníčku dobře je, sluníčko nás zahřeje, je k vidění na schodišti a chodbě Masarykovy veřejné knihovny až do 28. února. Do dalších let přišla mateřince Trávníky, pedagogům a dětem popřát také místostarostka Simona Hlaváčová.

Více jak tři desítky rodičů, babiček a dědečků si nenechali ujít krásné vystoupení svých nejmilejších a poté si jako první mohli prohlédnout výtvarná dílka, která jsou instalována na chodbách vsetínské knihovny od druhého patra výše. „V současné době jsou v naší mateřské škole zřízeny tři třídy – Sluníčka, Motýlci a Berušky, které navštěvuje osmdesát dva dětí. V každodenních okamžicích se snažíme dětem vytvořit podmínky pro příjemné prožívání jejich neopakovatelného dětství, ale zároveň i realizovat předškolní vzdělávání a rozvíjet dětské osobnosti vyváženým a různorodým způsobem,“ uvedla Renata Sýsová, ředitelka mateřské školy Trávníky, která vernisáž zahájila. Mateřská škola Trávníky byla založena v roce 1958 a patří mezi jednu z nejstarších mateřinek na Vsetíně.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…