Vsetín: Na Cyklostezce Bečva končí sezóna

28.09.2017 17:31

V sobotu 7. října se všichni příznivci jízdy na kolech mohou oficiálně rozloučit s letošní sezónou na Cyklostezce Bečva. Společná vyjížďka startuje v 10 hodin ze Vsetína a také Velkých Karlovic, přičemž společným cílem je sportovní zábavní areál v Halenkově.

Vsetín: Na Cyklostezce Bečva končí sezóna
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Ze Vsetína se cyklisté vydají po cyklostezce z Ohrady od splavu, z Velkých Karlovic pak od Karlovského muzea. „Pro všechny účastníky je na startu připravena účastnická karta, drobný upomínkový předmět a občerstvení na cestu,“ uvedla Helena Volková ze vsetínské radnice, která akci organizuje.

V Halenkově si pak budete moci opéci špekáčky (pokud si je vezmete s sebou), připraven je i zábavný program pro děti. Nebude chybět ani tombola, v níž se budou losovat čísla účastnických karet. Její vyhlášení je plánováno na 12.30 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…