Vsetín: Putovní výstava představuje snímky různých koutů Beskyd

05.07.2021 10:51

Galerie venku představuje putovní výstavu „Beskydy jsou více než fenomén Lysá hora“. Koná se do 18. července na prostranství před budovou městského úřadu na Svárově.

Vsetín: Putovní výstava představuje snímky různých koutů Beskyd
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Výstava představuje vítězné snímky návštěvníků různých koutů Beskyd. Má za cíl ukázat, že Beskydy skýtají spousty krásných míst k objevování a cílem turistiky nemusí být pouze majestátní Lysá hora, která se s velkým náporem turistů již dlouhá léta potýká.

„Zajímaly nás nejen tipy a inspirace na zajímavé turistické cíle, ale především příběhy návštěvníků, důvody i způsob zaznamenávání těchto cest a výletů. Snímky, které nás nejvíce zaujaly, vyhodnotila nezávislá porota a rádi vám je touto formou ve spolupráci s městem představíme. Věříme, že vám tyto fotografie poskytnou motivaci a nápad pro vaše vlastní objevování a trávení aktivního volného času s rodinou, přáteli nebo se sebou samými,“ uvedl Zdeněk Holoubek z pořádajícího Domu kultury Vsetín.

„Vážení kolemjdoucí, příroda a hory neodmyslitelně patří k našemu regionu. Obklopují nás a lidé po celé generace v ní nalézají dobrou náladu a radost. I pandemie koronaviru potvrdila jejich blahodárný vliv na většinu z nás. V době zavřených divadel, kin, kostelů a galerií jsme právě v přírodě nalezli prostor pro sport, kulturu, rozjímání a útěchu. Proto jsem rád za tuto výstavu, která přibližuje, jak nádherné Beskydy jsou. Já osobně si z ní, kromě zážitku, beru také inspiraci pro výlety s rodinou, protože v našem okolí je pořád co nového a krásného objevovat,“ dodal starosta Vsetína Jiří Růžička.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

11:33 Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

Některé projekty v krajském městě se neobejdou bez dobré spolupráce a komunikace mezi krajem a měste…