Vsetín: Truhlíky v centru opět čekají na své adoptivní majitele

27.04.2018 18:23

Již třetí ročník kampaně „Adoptuj si svůj truhlík“ vyhlásila vsetínská radnice ve spolupráci s Technickými službami. Zapojit se do něj může každý, kdo se chce podílet na zpříjemnění veřejného prostoru našeho města. Samotná výsadba proběhne již tradičně v rámci Férové snídaně v sobotu 12. května od 10 hodin na náměstí Svobody, kde budou pro zájemce připraveny více jak dvě stovky letniček.

Vsetín: Truhlíky v centru opět čekají na své adoptivní majitele
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

I letošní ročník adopce truhlíků je spojen s Férovou snídaní, a proto neváhejte, vezměte s sebou rodiny, kamarády, kolegy z práce, prostě kohokoliv s kým rádi strávíte příjemné dopoledne, a přijďte v sobotu 12. května na náměstí Svobody. Společně zde posnídáme, ochutnáme fairtradovou kávu a výsadbou květin zkrášlíme centrum Vsetína,“ pozval všechny místostarosta Tomáš Pifka.

Sázet se bude do šestnácti kulatých truhlíků umístěných na náměstí Svobody, před „zdravkou“ a městským úřadem, ale také do sedmi obdélníkových před Českou spořitelnou. Detailní rozmístění truhlíků je zobrazeno v mapě, která je k dispozici na webových stránkách města.

Mapa truhlíků

ZDE si vyberete nejen umístění, ale i typ truhlíku. Rezervace pak probíhají na e-mailu ZDE, a to do středy 9. května. Truhlíky si opět můžete pojmenovat, díky čemuž získají také svůj rodný list.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

19:27 Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

Městská policie Plzeň převzala ve čtvrtek 2. května 2024 do užívání dvě nové terénní čtyřkolky typu …