Vsetín: Veselé vánoční hody nově nabízejí vratné kelímky

18.12.2018 19:46

Až do soboty 22. prosince probíhají v centru Vsetína na Svárově a náměstí Svobody tradiční Veselé vánoční hody s bohatým kulturním programem a jarmarkem. Pořadatelé letos přicházejí s novinkou – ekologičtějším způsobem prodeje nápojů.

Vsetín: Veselé vánoční hody nově nabízejí vratné kelímky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

V několika stáncích je letos možné zakoupit teplé nápoje, které do období adventu a zimního času neodmyslitelně patří, do speciálně navržených vratných kelímků symbolické červené barvy s motivem Veselých vánočních hodů. Vratná záloha za kelímek činí 50 korun.

„Jedná se o pilotní projekt, prostřednictvím něhož bychom rádi ověřili zájem o používání vratných omyvatelných kelímků mezi Vsetíňany a také si vyzkoušeli praktickou stránku věci. Vratné kelímky jsou nejen ekologickou variantou, ale navíc jsou ve stylově vánoční grafice a mohou být milou památkou na přátelská setkání na adventních trzích,“ dodala Petra Vaňková, jednatelka Domu kultury Vsetín.

Nenechte si ujít více než 60 stánků s vánočním zbožím, hudební vystoupení v podání profesionálních kapel, místních skupin a umělců. Těšit se můžete na Yo Yo Band, Fleret, Poutníky a mnoho dalších.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

10:23 Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

Hudbou, filmy, workshopy a diskusemi, ale také úplně prvním vydáním sběratelské eurobankovky oslaví …