Vsetín se představil v Brně

31.01.2018 10:47

Na veletrhu cestovního ruchu Regiontour a GO 2018, který se konal 18. – 21. ledna na brněnském výstavišti, se již tradičně jako atraktivní turistická destinace prezentovalo i město Vsetín. Letos to bylo v rámci společné expozice Zlínského kraje jako součást oblasti Valašska.

Vsetín se představil v Brně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

O propagaci Valašska se letos poprvé staraly pracovnice nově zřízené Destinační společnosti Valašska, která patří pod Sdružení obcí Mikroregionu Vsetínsko. Stánek lákal především na krásnou přírodu kolem Vsetína, zajímavé turistické a cyklistické trasy či letošní jubilejní 10. ročník Mezinárodního folklorního festivalu Vsetínský krpec. „Brněnského veletrhu se zúčastňujeme pravidelně a náš stánek je mezi návštěvníky vždy velmi oblíben, ať už díky kvalitním propagačním materiálům nebo vynikajícím krajovým specialitám,“ uvedl místostarosta Tomáš Pifka, který má na radnici ve své gesci oblast cestovního ruchu.

Za čtyři dny si veletrh, na němž se prezentovaly všechny kraje České republiky a sedm z osmi krajů Slovenska, přišlo prohlédnout více než 30 tisíc návštěvníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…