Vsetínskou radnici navštívili představitelé slovenského Púchova

18.09.2020 7:34

V úterý 15. září přivítalo vedení města na radnici své kolegy z nedalekého slovenského Púchova. Viceprimátor Lukáš Ranik a poslanec Daniel Lako přijeli, aby se starostou Jiřím Růžičkou a místostarosty Simonou Hlaváčovou a Pavlem Bartoněm ze vsetínské radnice sdíleli příklady dobré praxe a diskutovali o problémech, které obě města v poslední době řeší.

Vsetínskou radnici navštívili představitelé slovenského Púchova
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„Setkání s kolegy ze Slovenska bylo, myslím, pro obě strany přínosné. Řešili jsme například způsoby financování a fungování organizací zřizovaných městem, městskou hromadnou dopravu, investiční akce a způsoby jejich financování a také fungování radarů ve Vsetíně. Velmi je, mimo jiné, zaujalo vsetínské Senior taxi,“ přiblížil starosta Vsetína Jiří Růžička.

Z jednání vyplynul mimo jiné oboustranný zájem o spolupráci na společných přeshraničních projektech a také na vzájemné podpoře cestovního ruchu mezi oběma městy a regiony.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…