Vysoké Mýto: Užijte si svátek městského infocentra

16.10.2022 6:32 | Tisková zpráva

V návaznosti na Světový den pro rozvoj informací vyhlásila i v letošním roce Asociace turistických informačních center ČR na období od 24. do 30. října Týden turistických informačních center ČR.

Vysoké Mýto: Užijte si svátek městského infocentra
Foto: mesto.vysoke-myto.cz
Popisek: Vysoké Mýto

Do této akce se každoročně zapojují infocentra z celé České republiky. Ta si vyberou den, kdy svůj „svátek“ oslaví. V našem vysokomýtském „íčku“ tomu tak bude v úterý 25. října.

Během celého dne se s vámi rádi potkáme, popovídáme si a budete si moci prohlédnout naše prostory. Pro děti je připraven kvíz, který prověří a zároveň prohloubí znalosti historie našeho města. Ti, kteří rádi sportují, mohou využít v průběhu celého dne bezplatného zapůjčení koloběžek na dvouhodinovou okružní jízdu

A abychom tento sváteční den krásně zakončili, tak v 16:30 zahraje Loutkové divadlo Srdíčko tradiční pohádku Červená karkulka, která jistě potěší malé i velké návštěvníky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…