Zlín: Do letošního ročníku „Tvoříme Zlín“, zaslali lidé 39 návrhů

10.06.2021 7:29

Stejně jako v přechozích letech i v tyto jarní měsíce mohli Zlíňané zasílat návrhy na úpravu veřejných prostranství města. V rámci projektu participativního rozpočtu tak obyvatelé Zlína letos zaslali celkem 39 návrhů, což je o pět návrhů více než loni. Na realizaci jednotlivých projektů je připraveno celkem pět milionů korun.

Zlín: Do letošního ročníku „Tvoříme Zlín“, zaslali lidé 39 návrhů
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Nyní budou zaměstnanci statutárního města Zlína prověřovat, nakolik jsou jednotlivé návrhy realizovatelné. Na podzim jednotlivé návrhy představíme veřejnosti a zveřejníme informace o možnosti hlasování. Samotné hlasování bude pravděpodobně zahájeno v listopadu,“ připomněla další postup radní Jana Bazelová

Zlíňané mohli navrhovat dva druhy projektů, a to tzv. malý projekt (do 0,5 milionu korun) a velký projekt (až 1,5 milionu korun). Realizováno bude právě tolik projektů, kolik se jich vejde do stanoveného rozpočtu pět milionů korun. O vítězných návrzích rozhodnou lidé v hlasování prostřednictvím internetu a mobilního telefonu. Zapojit se však mohou i Zlíňané bez přístupu na síť a to odevzdáním hlasu v městském informačním a turistickém středisku na radnici nebo v kancelářích místních částí.

Podrobná pravidla a další informace jsou k nalezení na webu tvorimezlin.cz nebo facebookovém profilu projektu. S dotazy se lze obracet také přímo na e-mail koordinátorky projektu tvorimezlin@zlin.eu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…