Zlín: Na Lesním hřbitově je opraven přístupový chodník

20.08.2018 18:48

Návštěvníci Lesního hřbitova ve Zlíně mají k dispozici nově opravený přístupový chodník, po kterém se dostanou z přilehlého parkoviště k centrální komunikaci.

Zlín: Na Lesním hřbitově je opraven přístupový chodník
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Opravu umožnila dotace z rozpočtu města Zlína ve výši 1,2 milionu korun. „Díky ní byly současně provedeny i opravy některých úseků zpevněných komunikací Lesního hřbitova, které už byly v havarijním stavu,“ doplnil Milan Macura, ředitel městské společnosti Pohřebnictví Zlín.

Opravené komunikace jsou dalším z vylepšení Lesního hřbitova. Koncem loňského roku došlo například k instalaci klimatizace do obřadní síně. Letos by v ní měla být osazena velkoplošná obrazovka pro promítání fotografií a krátkých snímků.

„Opakovaně se setkáváme s prosbami našich hostů, že by rádi při smutečním obřadu promítli o svém blízkém video nebo fotografie. Jejich požadavek plně chápeme a děláme maximum pro to, abychom jim mohli i v tomto vyhovět. Poslední rozloučení je věc velmi osobní, citlivá, a pozůstalí by měli mít možnost se rozloučit s blízkým tak, jak to chtějí, nebo jak si to přál člověk, který jim odešel,“ prohlásil Milan Macura.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…