Znojmo: Nejúspěšnější vánoční sbírka pro útulek v Načeraticích

06.01.2015 14:24

Popáté se během měsíce prosince na facebooku rozeběhla dobrovolná sbírka pro útulek pro zatoulané psy a kočky, kteří našli domov v načeratickém útulku.

Znojmo: Nejúspěšnější vánoční sbírka pro útulek v Načeraticích
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Letos se ve Sbírce pro útulek v Načeraticích vybralo nejvíce ze všech ročníků, celkem 6 783 korun. Za tuto částku se nakoupilo 66 konzerv pro pejsky, 6 pro kočičky a 20 pytlů granulí. Vše bylo předáno pracovnicím útulku na Štědrý den.

„Velký dík patří všem, kdo přispěli,“ uvedl organizátor akce Tomáš Malach. Jmenovitě Sabině Barákové, Blance Tihlaříkové, Aleši Pavlíkovi, Michlu Bobkovi, Stanislavu Stehlíkovi, Haně Vokurkové, paní Šafárikové, Janě Malachové, Jakubovi Bajerovi, Radku Švajkovi, Silvii Kopečkové, Markétě Mátlové, Tomáši Kubíkovi, Veronice Bajerové, Renatě Dvořáčkové, Haně Daňové, Evě Horové, Martině Špačkové, Lucii Zvonkové, Kamilu Havlíkovi, Veronice Hrdličkové, Janě Henčlové, rodině Čurdové, rodině Juhásové, Alžbětě Nesnídalové, Aleně a Miloši Malachovým, Elišce Hanákové, Petře Pospíchalové, Sabině Hniličkové, Paole Smejkalové, Daně Smejkalové, Ivaně Kolaříkové, Lidce Kurdíkové, Jitce Balážové, Jaroslavu Koubovi a Barbaře Fejfar.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: znojmocity.cz

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf nechá zateplit panelový dům v ulici Karolíny Světlé, práce začnou během léta

11:33 Varnsdorf nechá zateplit panelový dům v ulici Karolíny Světlé, práce začnou během léta

Šestnáct milionů korun má město připraveno v rozpočtu na zateplení panelového domu v ulici Karolíny …