Znojmo: Obrovský zájem o volné byty. Zájemci nabízejí i čtyřnásobek

28.07.2013 12:41

Vedle projektu Klíč 2018, tedy privatizace městských bytů nájemníkům, prodává město i volné byty v domech, které jsou určené k prodeji. Prodej zde probíhá formou nabídkových řízení – tedy kdo dá víc, vyhraje. Za některé byty nabízejí zájemci i čtyřnásobek ceny vyplývající ze znaleckého posudku, která je cenou vyvolávací.

Znojmo: Obrovský zájem o volné byty. Zájemci nabízejí i čtyřnásobek
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

„Prodej volných bytů probíhá výborně. Jsou sice lokality, o které není až takový zájem, ale na druhou stranu jsou ulice jako Rumunská, Jugoslávská, Slovenská nebo Pražská, kde zájemci nabízí dvakrát až třikrát vyšší cenu, než je cena vyvolávací,“ vysvětluje starosta Znojma Vlastimil Gabrhel.

Ulice Vídeňská patří zrovna mezi lokality s nižší atraktivitou. Prodej jedné bytové jednotky však zlomil asi všechny rekordy – zájemce nabídl více než čtyřnásobek a město tak místo 163 000 korun získá 710 000 korun.

Zatím bylo nabídnuto přes 60 z celkových 132 volných bytových jednotek k prodeji. Zájem o ně je téměř stoprocentní.

Prodej volných bytových jednotek probíhá i nadále. Veškeré informace k procesu prodeje volných bytů, včetně aktuálně prodávaných (byty jsou k prodeji nabízeny po etapách) naleznete na webových stránkách www.znojemskebyty.cz v záložce Prodej volných bytů a nebytových prostor. Na stránkách jsou k dispozici také karty bytů s fotkami, údaji o dispozici bytu, rozloze a vyvolávací ceně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: znojmocity.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

16:31 Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

Příběhy našich sousedů je vzdělávací projekt neziskové organizace Post Bellum pro žáky osmých a devá…