Znojmo: Pódium v lesíku je připravené na venkovní akce i na basket

23.08.2020 13:34

Správa nemovitostí města Znojma opravila pódium v Městském lesíku, které bylo ve špatném stavu. Pódium bylo na první pohled poničené, omítky posprejované a konstrukce viditelně zrezivělé.

Znojmo: Pódium v lesíku je připravené na venkovní akce i na basket
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

„Pro pořádání kulturních akcí, které se tu dříve odehrávaly, už pódium rozhodně nebylo vhodné místo. Teď už s ním můžeme zase počítat, a to díky bezvadné práci Správy nemovitostí, která provedla opravy vlastními silami, a moc bych jim chtěl za to poděkovat,“ řekl místostarosta Jakub Malačka.

Opravy pódia stály přibližně 424 000 korun. Došlo tu ke zbourání dvou kamenných sloupů, pořídila se kompletně nová střešní krytina a doplnily se rýny a svody. Zadní stěna se demontovala a nahradila ji nová konstrukce s úchyty na basketbalovou desku.

Všechny původní kovové konstrukce dostaly nový nátěr a podezdívka prošla stavebními úpravami. Kolem pódia je vytvořen dešťový štěrkový chodník. Zábradlí se upravilo tak, aby byla jeho přední část odnímatelná.

Připraven na venkovní akce, a hlavně na tanec, je i protější taneční kruh. Ten má opravené zábradlí, dozděné okraje a jeho povrch je dorovnaný asfaltem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Posezení pro obyvatele domu s pečovatelskou službou se už staví

7:17 Aš: Posezení pro obyvatele domu s pečovatelskou službou se už staví

Komunitní zahrádka s piknikovým sezením je projekt, který se objevil v seznamu návrhů v rámci partic…