Znojmo: Zaplavete si i brzy ráno, plovárna rozšiřuje provozní dobu

01.07.2021 12:03

Městská plovárna Louka nabízí nově možnost kondičního plavání. Od 2. července si plavci starší 15 let, kteří jsou zároveň i držiteli nových předplatitelských karet (čipů), zaplavou ještě před otevřením plovárny pro veřejnost.

Znojmo: Zaplavete si i brzy ráno, plovárna rozšiřuje provozní dobu
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Plovárna nabízí kondiční plavání třikrát v týdnu – v pondělí, středu a pátek vždy od 7:00 hodin do 10:00 hodin. Plavci z řad veřejnosti mají vyhrazeno několik drah, zbylé dráhy slouží k tréninkům plaveckým klubům. Ostatní plochy a atrakce v čase kondičního plavání zpřístupněny nejsou. I v rámci kondičního plavání platí aktuální vládní nařízení pro vstup, které bude u vstupu kontrolováno.

Vstupné za každou započatou hodinu je 30 korun. Částka se odečte z předplatitelské karty (čipu), kterou musí mít zájemci o plavání v ranních hodinách již vyřízenou. Pokladny se totiž otevřou až v 10:00 hodin, kdy začíná klasická provozní doba plovárny.

Důležité upozornění:
Předplatitelské karty jsou v prodeji již měsíc. V případě, že si ji návštěvník již vyřídil během června, je nutné si původní kartu co nejdříve v provozní čas pokladny převést na novou. Zavedení kondičního plavání si totiž vyžádalo modernější technologie nových turniketů.

Předplatitelská karta

Návštěvníci plovárny si od letošní sezony mohou pořídit předplatitelskou kartu, na kterou si vloží libovolnou částku (minimální první vklad ve výši 500 korun) a sami si zvolí i nosič předplatného (karta, čipový přívěsek nebo čipové hodinky). Nabídka předplatitelských karet je zahrnuta v ceníku plovárny. Její velkou výhodou je skutečnost, že ji následně lze využít v městských lázních a i dalších sportovištích města. Na jejich nabídku se můžete podívat na novém webu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…