Kavij (KSČM): Nápis na Koterovské vyhlídce v Plzni přesně vystihuje stav ČR

27.10.2023 4:31 | Komentář

„Píše se rok 2023. Republice vládne Fialova pětikoalice. Rapidně se zhoršuje život obyčejných lidí, ceny všeho vylétly strmě nahoru. Je druhý rok války mezi Ruskem a Ukrajinou, podporovanou EU, NATO a Amerikou. Celkově je tendence elit zmanipulovat lidi k svému prospěchu. Lež jako způsob života nahradila pravdu. Nezapomeňte, zrodili jste se ke svobodě.“

Kavij (KSČM): Nápis na Koterovské vyhlídce v Plzni přesně vystihuje stav ČR
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

To  jsou slova, zveřejněná na kovové tabuli, jež je součástí před pár dny instalovaného monumentu, tyčícího se na Koterovské vyhlídce v Plzni (ZDE či ZDE). Zatímco normální občané berou uvedený text  především jako vyjádření, konstatování současného stavu naší společnosti, pro tamní média a pro představitele  stran vládnoucí politické reprezentace představuje sdílení pořádný šok. Není tak divu, že v titulku článku Plzeňské drbny, informujícím o této „kauze“, je uvedeno: „Dezopomník na oblíbené vyhlídce hnul lidem žlučí“ nebo „sochu anděla doprovází prapodivné texty o NATO a EU“.

Anketa

Kdo ve vás vzbuzuje větší úctu?

64%
10%
hlasovalo: 17096 lidí

Překvapením není proto ani superrychlý zásah příslušného plzeňského obvodu, na základě kterého do konce týdne dojde k odstranění nejen „doprovodného textu“, ale i k úpravě textu s „mecenáši“. V době, kdy je každodenně praktikována cenzura slova a přibývá občanů, kteří jsou soudně perzekuovaní za své, pro vládní lůzu nepohodlné názory, nejsou tedy rychlá protiopatření žádným překvapením.

I na tomto, zatím posledním případu je zřejmé, že král je nahý. Odstraněním nápisu dojde pouze k odstranění pravdy, dojde jen k morálnímu hyenismu současné vládní moci, kdy pár neschopných si vládne pro sebe a vyvolené, aniž by je zajímal národ, a za dva roky dokázal zničit ČR. Celá „kauza“ je tak dalším malým dárečkem v době, kdy si připomínáme 105. výročí vzniku Československa.

Zkusme na závěr brát celý případ i z pozitivnější stránky. Kdo ví, zda současný vládní mafiánský režim „neudělá“ z uvedeného místa místo pro současný disident, upozorňující na současnou vládní totalitu, která svým diletantstvím a zaprodaností Západu přivádí stále více občanů do chudoby a beznadějné situace, a navíc svojí krvežíznivostí zatahuje ČR do další eskalace světového válečného napětí.

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Talíř (KDU-ČSL): Prostě se bojí, že by voliči nehlasovali „správně”, tedy pro ANO a SPD

21:03 Talíř (KDU-ČSL): Prostě se bojí, že by voliči nehlasovali „správně”, tedy pro ANO a SPD

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k uplynulému týdnu.