Čunek (KDU-ČSL): Podařilo se nám získat dotaci ve výši 12,3 milionu na vybavení kuchyně

14.05.2024 17:04 | Tisková zpráva

Částku ve výši 12, 3 milionu korun získalo město Vsetín od Ministerstva životního prostředí prostřednictvím Operačního programu Životní prostředí 2021 – 2027 na rekonstrukci pavilonu kuchyně a jídelny na základní škole na Sychrově, kterou realizovalo v roce 2022.

Čunek (KDU-ČSL): Podařilo se nám získat dotaci ve výši 12,3 milionu na vybavení kuchyně
Foto: Archiv PL
Popisek: Bývalý hejtman Zlínského kraje Jiří Čunek

„Celkové výdaje tohoto rozsáhlého investičního projektu činily 52 milionů korun, nyní se nám podařilo získat dotaci ve výši 12,3 milionu na vybavení kuchyně, což je 50 % ze způsobilých výdajů projektu,“ informoval starosta Jiří Čunek (KDU-ČSL).

V rámci rekonstrukce proběhly rozsáhlé stavební práce uvnitř i zvenčí celého pavilonu kuchyně, který byl v původní podobě v provozu od 80. let 20. století, kdy byla škola otevřena, a již zdaleka nesplňoval současné standardy.

Stavební práce zahrnovaly změnu dispozičního řešení dvou nadzemních podlaží pavilonu kuchyně, instalaci nové vzduchotechniky, provedení vnitřních rozvodů vody, kanalizace, elektřiny a plynu, kompletní obnovu povrchů – podlah, obkladů, nátěrů a maleb, a dodávku moderního technologického vybavení kuchyně i vybavení jídelny. Vyměněny byly také dveře a okna, zrekonstruován výtah a lapák tuků. Došlo k zateplení ploché střechy, která byla v havarijním stavu, opravena byla fasáda, osazeny venkovní žaluzie a podobně.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Fialova vláda chce z Česka ostrov pracujících starců uprostřed Evropy

23:07 Schillerová (ANO): Fialova vláda chce z Česka ostrov pracujících starců uprostřed Evropy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodům.