Kavij (KSČM): Rakušanova plakátovací kampaň - vrchol arogance a zneužití moci

22.09.2023 11:02 | Komentář

Jeden malér vlády za druhým, dozimetr vyšuměl, stejně jako nespočet afér vládních stran přibývajících každým dnem a Rakušan opět v akci!

Kavij (KSČM): Rakušanova plakátovací kampaň - vrchol arogance a zneužití moci
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

Tentokrát „rozjíždí“ vládní agitku alias plakátovací kampaň za 40 melounů, trvající až do voleb. V této souvislosti neuškodí trocha ironie. Zaznamenal někdo z občanů, že by se v mediích objevila kratičká zpráva, kterak ministr vnitra uhradil své soukromé vyvěšení Putina ve vaku na mrtvoly na budově ministerstvu vnitra?

Likvidátor České pošty Rakušan v době, kdy sám tvrdí, že „stát nemá peníze", nyní bude vyhazovat (či dohazovat  kamarádům?) dalších 40 milionů korun z kapes daňových poplatníků za chvalozpěvy a propagaci vlády způsobem „Na plakátu (letáku…) nápis hlásá, Rakušan (Fiala…) je naše spása!

Další „pětidemoliční“ akce přichází v době, kdy vládě důvěřují „rozhodně“ pouhá dvě procenta lidí! Na současné vysvětlování neexistujících vládních úspěchů není potřeba žádných plakátů za miliony Kč. Dostatečný efekt by udělaly krabičky se sirkami. A brání snad něco tomu, aby ministři současné demoliční vládní čety, v době kdy úsporný režim je pro běžné Čechy, ale vládní šlechta chrochtá blahobytem od rána do večera, přijít na Václavské náměstí lidem (dle vládní pětikolky dezolátům) vysvětlit ty své skvělé úspěchy?

Nyní bez politické korektnosti a trochu vážněji. Zdá se, že pan učitel Rakušan se ze svého úřadu pomátl již úplně. Namísto řešení problémů spojených nejen s uprchlickou krizí (a s ní spojenou kriminalitou) své úsilí zaměřuje na zavádění cenzury, pronásledování těch, kteří mají nesprávný, tedy nevládní názor apod.

Při troše pragmatismu by nebylo od věci počkat na blížící se parlamentní volby na Slovensku. Poté, kdy předčasně „rezignovala“ americká prezidentka z Pezinoku Čaputová, kdy se čeká politické zemětřesení na tamní politické scéně, by snad Fiala populární vydáváním svých signálů zachytil signál možného konce této asociální vlády.

Na závěr pane Rakušane (Fialo, Černochová… čtenář ať si laskavě doplní jméno svého oblíbeného ministra) malá poznámka. Podle známého přísloví „Dobré zboží se chválí samo, šmejd potřebuje reklamu to vypadá, že k vytvoření pozitivního „obrazu“ na členy vlády bude potřeba nikoliv 40 milionů, ale mnohonásobně více. A ani tak výsledek v tomto případě by nebyl ani trochu jistý!

V době, kdy naši občané se stali otroky ve vlastní zemi, známý to výrok z doby převratu u nás, kdy finance státu jsou v totálním rozvratu, kdy se vláda neštítila ožebračit naše seniory, aby měla více peněz na předražený nepotřebný nákup amerických stíhaček a na všestrannou podporu Ukrajiny se zdá, že nový slogan typu „Vládní úspěchy, kterým musíte věřit“ moc nezabere! Dostatečným ponaučením budiž slogan ten předvolební „Změna, které můžete věřit“!

Převzato z profilu politika.

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Rakušan by měl místo pronásledování svých kritiků jít zase učit němčinu, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseFilipes , 22.09.2023 11:38:00
V ministerské funkci se už docela pomátl a stává se z něj český Berija. Pokud by zase učil němčinu, mohl by ho někdo mít i rád. V čele vnitra je to zcela vyloučené.

|  6 |  0

Další články z rubriky

Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

20:03 Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny…