Mašek (ANO): Dominik Feri je zjevně nepoučitelný

15.02.2023 13:07 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Dominiku Ferimu.

Mašek (ANO): Dominik Feri je zjevně nepoučitelný
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jiří Mašek (ANO)

Zdravím všechny,

sebevědomého poslance Dominika Feriho jsem potkával ve sněmovně a nikdy by mě nenapadlo, že to vše skončí takto. Přeji mu spravedlivý proces.

Je zajímavé z psychologického hlediska sledovat vývoj jeho osobnosti. Loni se demonstrativně pokusil o sebevraždu, včera již u soudu rozdával úsměvy a choval se sebejistě, tak jak ho známe ze sněmovny. Pro média se vyjadřoval až žoviálně...

Už to psal pan Kalousek a musím s ním výjimečně souhlasit.

Zveřejnění jména té dívky také pokládám za velkou ohavnost. Trestní oznámení je možné, pokud by se prokázalo, že to bylo opravdu vymyšlené. Nejen že by měl vědět, ale on přece dobře ví, že tím ublíží.

Ze statistik víme, že oběti sexuálního násilí se často bojí nebo nechtějí situaci řešit u soudu. Je to až 80 procent obětí sexuálních útoků nebo domácího násilí. Tolik lidí nosí v sobě trauma a nikdy ho nezveřejní.

Smutné, moc smutné.

„Feri neměl právo zveřejnit jména obětí, i když byla věc odložená. Proč to udělal netuším. Nijak mu to nepomůže a jmenovaným to může uškodit,” říká advokátka Věra Nováková, která u soudu s Dominikem Ferim figuruje jako konzultantka zmocněnkyně poškozených.

Dominik Feri je zjevně nepoučitelný.

Doufám, že si jej jeho někdejší mladí fanoušci už nebudou brát za příklad.

První se tenkrát vyjádřil místopředsedy TOP 0,9 Tomáš Czernin, že kauza nese “známky předvolebního boje” a podivil se, že “ta děvčata nešla na policii hned, co se to stalo”. A první vyjádření expředsedy TOP 0,9 knížete Schwarzenberga? Že to je normální!  

Ti dva" TOP“ politici s modrou krví, tomu tenkrát opravdu nasadili korunu.

„Středověk skončil, pánové, probuďte se.“

Jako politik TOP09 už nemá co nabídnout, a jako člověk zklamal. Pošramocený obrázek naší společnosti, kde mladý student s fajfkou může přechodně uhranout davy mladých, ať už se chová jakkoliv.

Trochu pokornější start do nové životní etapy, Dominiku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…