Mašek (ANO): Pavel to tak určitě nemyslel, že lidé jsou idioti

26.01.2023 14:57 | Ze sítí

Reakce na facebookovém profilu k výrokům Petra Pavla v Duelu na CNN Prima News

Mašek (ANO): Pavel to tak určitě nemyslel, že lidé jsou idioti
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jiří Mašek (ANO)

Zdravím všechny,

nebudu zde psát nějaká moudra či vyzývat stylem jděte k volbám. Každý má svůj rozum a své preference, a to je jedině dobře. To, co mě včera jako opravdu pobavilo, bylo, když generál řekl, cituji: „Dokud nebudeme mít připravené lidi na rozhodování v referendu, tak bych to viděl jako možné riziko, protože ta kultura u nás není." Tak hlavně že se uchází o hlasy občanů v přímé volbě hlavy státu.

Anketa

Kdo víc rozděluje společnost?

hlasovalo: 42162 lidí

Ale konec humoru. On to tak určitě nemyslel, že lidé jsou idioti, kteří neumí myslet při referendu, ale v přímé volbě jsme v pohodě. Že? A ještě něco. Vláda připravuje důchodovou reformu. Posune se odchod do důchodu atd... A co na to kandidát Pavel cituji: „Důchodovou reformu potřebujeme, vláda ale bude potřebovat hodně odvahy, a především prostředků, aby se ke skutečné reformě odhodlala.“ Tak hlavně že od sám odešel do důchodu v 57 letech, což bude asi o 13 let dříve, než předpokládám navrhne vláda a než půjde do důchodu většina těch, co ho budou volit. Tak tomu se říká chucpe.

A co bude po volbách? Pokud vyhraje Babiš, bude to zase o ohrožení demokracie a chvilkaři budou řádit na náměstích. To, co předvedli na našich akcích, to byl fakt vrchol nevkusu a agresivity. No a pokud vyhraje generál, nestane se vůbec nic, a bohužel opravdu ani nic pozitivního pro naše občany. Jen bude mít pětislepenec nad vším svou moc. SNĚMOVNA, SENÁT a možná i HRAD. Ale naši příznivci nebudou pískat na náměstích a nebudou agresivní. A víte proč? Protože slušní voliči Babiše si v klidu počkají na parlamentní volby ... a tam to vládě sečtou.

Taková už je DEMOKRACIE.
Takže zítra k volbám a přeji krásný den.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Vlastenci volí do Evropského parlamentu kandidáty SPD a Trikolory!

8:04 Rozvoral (SPD): Vlastenci volí do Evropského parlamentu kandidáty SPD a Trikolory!

Termín voleb do Evropského parlamentu se rychle blíží a nově zvolení europoslanci budou rozhodovat o…