ODS: Zrušení čtyř místních sdružení je cestou k většímu úspěchu ve volbách

27.06.2018 6:37

Dne 25. června 2018 Výkonná rada ODS podpořila návrh Oblastní rady ODS Ústí nad Labem a Regionální rady ODS Ústeckého kraje a zrušila licence 4 místních sdružení v Ústí nad Labem (Střekov, Neštěmice, Severní Terasa a Ústí nad Labem-Centrum). Zrušila rovněž dosud sestavené kandidátní listiny.

ODS: Zrušení čtyř místních sdružení je cestou k většímu úspěchu ve volbách
Foto: ODS
Popisek: ODS

„Rozhodnutí VR ODS vítáme a věříme, že pomůže zlepšit fungování ODS v Ústí nad Labem, sestavit kandidátní listiny, které osloví širokou skupinu voličů, a umožní ODS v nadcházejících volbách uspět. To je hlavním důvodem a cílem, kvůli kterému ODS k danému kroku přistoupila,“ uvedl Libor Turek, předseda Oblastního sdružení ODS v Ústí nad Labem.

„Je to krok nestandardní, ale podobá se zatažení za záchrannou brzdu v poslední chvíli, kdy se vlak řítí do neštěstí. Oblastní rada ODS v Ústí nad Labem nyní bude intenzivně pracovat na sestavení kvalitních kandidátek na všechny městské obvody i na magistrát. V řádném termínu podáme všechny kandidátní listiny do podzimních komunálních voleb“, dodal Michal Šidák, jeden ze členů oblastní rady.

Sestavením nových kandidátních listin byla pověřena Oblastní rada OS ODS Ústí nad Labem. Členové ODS, jejichž místní sdružení bylo zrušeno, mají nyní 3 měsíce na podání žádosti o přeregistraci do jiného místního sdružení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…