Okamura (SPD): Turecko pokračuje ve válce proti Evropě a proti Řecku

19.03.2020 18:02

Komentář na facebookovém profilu k Turecku

Okamura (SPD): Turecko pokračuje ve válce proti Evropě a proti Řecku
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Turecko i v době koronavirové pandémie pokračuje ve válce proti Evropě a proti Řecku. Turecko uzavírá kvůli koronaviru hranice s Řeckem i Bulharskem (a navíc zavádí i karanténní opatření na svém území), migrantům ale nechává dveře do Evropy otevřené! Přitom i oni mohou šířit nákazu. Je vidět, že Turecko kromě džihádismu svým způsobem používá i možným šířením viru biologické zbraně. Taková prasárna! A navrhla Evropská unie sankce proti Turecku? Ne. Evropská unie stejně jako v případě pandemie koronaviru naprosto selhává. Sami si odpovězte, zda to dělá záměrně… Nesmíme podlehnout vydírání Turecka a musíme se obejít bez Evropské unie. Národní státy si musí střežit své hranice samy! Musíme bránit Evropu proti agresi Turecka a invazi imigrantů i přes odpor Evropské unie!

Zhruba pět set migrantů se ve středu odpoledne pokusilo opět proniknout přes plot na hranicích u přechodu Kastanies a řecká police proti nim nasadila slzný plyn. Nepokoje na řecko-turecké hranici propukly jen několik hodin po jednání Erdogana s nejvyššími představiteli Francie, Německa a Británie o migrační krizi vedeném na dálku.

Chování Turecka je aktem agrese proti Řecku! Hrozí, že může vyústit i ve válečný konflikt! Jak je možné, že jeden členský stát NATO se takto chová k jinému členskému státu NATO? NATO je v takovém případě mrtvá organizace!

Podle našeho názoru, že na pokus násilně a ilegálně překročit hranice a vtrhnout na území země musí odpovědět obránci všemi potřebnými zákonnými prostředky, tedy i střelbou.

Nesmíme podlehnout vydírání Turecka a musíme se obejít bez Evropské unie. Národní státy si musí střežit své hranice samy!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.