Prezident Zeman na setkání SPO: V případě, že se pokusíme zvítězit, lze i se ctí prohrát

30.08.2014 18:29

Na dvě stovky zástupců krajských a místních organizací Strany Práv Občanů (SPO), kandidátů do Senátu i zastupitelstev měst a obcí se sešly v sobotu 30. srpna v pražském TOP hotelu. Předvolebního setkání se zúčastnil jako hlavní host prezident ČR a čestný předseda SPO Miloš Zeman.

Prezident Zeman na setkání SPO: V případě, že se pokusíme zvítězit, lze i se ctí prohrát
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident ČR Miloš Zeman

Účastníky jednání pozdravil a povzbudil před nadcházejícími podzimními volbami. Prezident Zeman ocenil všechny místní organizace SPO, které dokázaly postavit kandidátku do komunálních voleb. Zároveň zdůraznil, že prohrát lze i se ctí, ovšem pouze v případě, že je učiněn pokus zvítězit. Miloš Zeman následně debatoval s účastníky setkání nejenom o vývoji politicky v rámci ČR, ale nemalá část diskuze byla věnována aktuálně i situaci na Ukrajině. Zde prezident zdůraznil zejména nutnost nalezení diplomatického řešení krize. Svoje setkání se členy SPO ukončil prezident společným obědem.  

K zástupcům SPO z regionů promluvil také předseda SPO, senátor Jan Veleba a místopředsedové Marian Keremidský, Miloslav Soušek a Martin Nejedlý. Místopředseda Luboš Smrčka seznámil přítomné s aktuálním stavem připravenosti odborných komisí. Kromě toho se účastníkům setkání představili také kandidáti, kteří budou v barvách SPO bojovat v říjnu o senátorská křesla.

Dnes, v sobotu, po 22. hodině doplníme kompletní znění vystoupení předsedy SPO, senátora Jana Veleby před účastníky předvolebního setkání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPO

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…