Rajchl (PRO): Asi se začínají hýbat ledy

16.09.2023 6:03 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nákupu ruské ropy přes kyperskou firmu

Rajchl (PRO): Asi se začínají hýbat ledy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda PRO Jindřich Rajchl

Minulý týden jsem v živém vysílání říkal, že nejenže Česká republika importuje největší množství ruské ropy za posledních třináct let, nýbrž že dokonce rozhodla o nákupu ruské ropy přes nastrčenou kyperskou firmu za 1,1 miliardy korun. Asi se začínají hýbat ledy, protože mé tvrzení zcela potvrdil článek na striktně provládním Seznamu.

Obří zakázka přes bílého koně, jenž je pravděpodobně napojený přímo na Lukoil, je totálním skandálem, jenž by sám o sobě měl vést k omluvě a okamžité demisi naší vlády. A co na to Správa státních hmotných rezerv? Prý to nic nemění! Jejich arogance už skutečně prorazila strop.

Anketa

Má Česko pořídit letouny F-35?

3%
96%
hlasovalo: 52392 lidí

Jsem teď zvědav, co na to Chvilkaři, kterým strašně vadilo, že si dal Blažek pivo s Nejedlým v hospodě na Žižkově. Třeba se k nám dnes přidají. Protože pokud tahle evidentní lež a totální tunel nestačí jako důvod k demisi, tak potom už nevím, co jiného ještě musí udělat.

Seberte se a konečně odejděte!

Současně pevně doufám, že příslušné státní zastupitelství už v tuto chvíli koná. Důkazy o spáchání trestného činu jsou naprosto zřejmé. Neboť pokud někdo tvrdí, že "firmu důkladně prověřovali", a přitom na první dobrou potvrdí na dotaz novinářů jeden z údajných majitelů, že podíl ve firmě nikdy nevlastnil, tak je naprosto jednoznačné, že reálná prověrka v žádném případě neproběhla a že to bylo celé od začátku falešné jak východoněmecká marka.

P.S.: Abych byl spravedlivý, tak tentokrát bych chtěl novináře Seznamu, které často kritizuji, zcela upřímně pochválit. Snad už i oni přišli na to, že tyto miliardové kšefty poškozují naši zemi víc, než snubní prstýnky našich demonstrantů. A že to, že požadujeme okamžitý odchod této vlády, není proto, že nás svou propagandou zmátlo Rusko, ale protože prostě nechceme tolerovat vládu, která nás okrádá za bílého dne.

Už ani minutu!

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…