Senátor Valenta: Vynechme z propagandy děti!

11.09.2018 12:41

Opravdu rozum zůstává stát nad tím, že se propagandě bohužel nevyhýbají ani dětské pořady.

Senátor Valenta: Vynechme z propagandy děti!
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Senátor Ivo Valenta za Soukromníky

Informace o chudých školácích z Palestiny, okupované Izraelem, v dětských zprávičkách jsou opravdu silné kafe a naprosto nevhodné. Malým Palestincům prý zlé Spojené státy pod vedením Donalda Trumpa neposlaly potřebné peníze a děti teď proto strádají.

Naprosto souhlasím s tím, že se jedná o problematiku, která je složitá mnohdy i pro dospělého, natož pro dítě. Nechápu tedy, proč by děti měly být právě tímto zatěžovány a uměle jim bylo podsouváno, kdo je ten dobrý a kdo zlý.

Dovětek o tom, že palestinští školáci věří v to, že chybějící prostředky dorovnají evropské země, už považuji za naprosto postavený na hlavu. Nikdo přece nemá povinnost dorovnávat jakékoliv deficity v zemích blízkého východu.

Pokud to kterákoliv země dělá, měla by tak činit zcela dobrovolně bez jakéhokoliv nátlaku – ať už v pozitivním nebo negativním smyslu. Malé děti ale rozhodně nejsou cílovou skupinou pro příjem těchto a jim podobných zpráv.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!