Čteme z knihy Petra Hájka: Václav Havel byl prý služebníkem Satana

22.10.2012 6:27 | Zprávy

Zdá se, že prezidentův vicekancléř Petr Hájek vyvolá svou novou knihou Smrt v sametu, jejíž rukopis mají ParlamentníListy.cz k dispozici, ještě větší poprask než médii symptomaticky odsouzenou Smrtí ve středu.

Čteme z knihy Petra Hájka: Václav Havel byl prý služebníkem Satana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vicekancléř prezidenta republiky Petr Hájek

Zatímco ve Smrti ve středu poukazoval na mediální manipulaci, mediokracii a silné tendence ke vzniku světové totalitní vlády, v nejnovější knize říká, kdo za tím vším stojí. Odpověď je znepokojivá a pro ateistu i šokující: je to Satan a jeho služebník v lidské podobě – Antikrist, jímž se mohl stát i Václav Havel.  A Apokalypsa popsaná v Písmu se rychle blíží… A jakou roli v tom má Václav Klaus?

Zjevení Janovo

Podle Bible, konkrétně Zjevení Janova (Apokalypsy) bude ještě před druhým příchodem Krista na zemi vládnout po určitou dobu celému světu Antikrist. Podle římského katolíka Hájka vše nasvědčuje tomu, že tento okamžik brzy přijde.

Antikrist je člověk, který se stane vládce celého světa a jeho záměrem je (totalitní) světovláda. Apokalypse předchází právě vznik světové vlády, odpad věřících od Krista, pronásledování křesťanů a úpadek morálky. Antikrist o sobě hlásá, že je spasitelem, na oko hlásá pravdu a lásku a vyžaduje božské pocty.

„Apokalypsa – text svatého Jana Apokalypsis Iésú Christú, tedy Zjevení Ježíše Krista, podle současné kategorizace ´vážného a uvěřitelného´ bezpochyby také patří mezi ´konspirační teorie´. Tvrdí totiž, že za vším Zlem stojí jistá velmi mocná síla, která je sice skrytá, ale navenek se projevuje snahou o světovou vládu,“ napsal Petr Hájek.

Křesťané vědí, jak vše skončí, což je podle Hájka výhoda, ale neznají dne, ani hodiny, tu zná jenom Bůh-Otec.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přijde a začne vyhrožovat? Politici si podali Foltýna

4:44 Přijde a začne vyhrožovat? Politici si podali Foltýna

Kdo nejde s námi, jde proti nám. Výhrůžky. Jako za Klementa Gottwalda. Takové a další komentáře padl…